TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Književna večer mladih autora
Samostalna narodna knjižnica i čitaonica Pakrac i Udruga građana Esseg iz Osijeka poziva sve zainteresirane građane u prostor čitaonice u Pakracu, gdje će se 12. lipnja (četvrtak) u 19 sati predstaviti mladi autori iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Na književnoj večeri gostuju mladi autori: Ana Maroš, Ljubica Maroš, Amela Islamović, Vanesa Kelava, kao i Suvad Alagić iz Književnog kluba Brčko i Ilija Matić ispred Udruge građana Esseg iz Osijeka.

 

Izvor:pakrac.hr

Postavljeno 10.06.2008. by Marko Barčan
Broj otvaranja:2553
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.