TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Obilježen Dan Osnovne škole Lipik
U petak, 30. svibnja 2008. godine, u Lipiku je obilježen Dan Osnovne škole. U prigodnom programu, pred stotinjak uzvanika, djeca su se predstavila igrokazom, glazbenim nastupom školskog pjevačkog zbora i solista.

Predstavljanje Internet stranice OŠ Lipik
U uvodnom dijelu predstavljene su službene internetske stranice škole u čijem stvaranju su sudjelovali upravo sami učenici, a koje će biti objavljene kroz nekoliko dana. Školskim hodnicima dominirale su izložbe učeničkih radova, od onih posvećenih lipičkim lipicancima pa do tehničkih izuma predstavljenim na državnom natjecanju mladih tehničara održanom u Puli u svibnju ove godine na kojem je Tomislav Vašiček, učenik osmog razreda, osvojio visoko 6. mjesto sa svojim modelom robotskih kolica.

Tomislav Vašiček
Najzanimljiviji sadržaj školskih hodnika predstavljala je ipak izložba starih slika Lipika koje su fotografirali upravo članovi fotografske sekcije Osnovne škole Lipik prije više od 30 godina. Stare slike Kursalona, parka i škole sada su zaživjele i na zidovima današnje škole predstavljajući jedno dojmljivo putovanje vremenom i povratak u zlatno doba Lipika.

Pjevački zbor
Ravnateljica Osnovne škole gđa. Sanda Ivanović u svom je govoru zahvalila nastavnicima, stručnim suradnicima, djelatnicima škole i vanjskim suradnicima na radu i ostvarenim rezultatima. Priznanja su dodijeljena mentorima (Marija Puškarić, Klaudija Kovač, Antun Marošević, Nedjeljka Bišćan), najuspješnijim učenicima s državnih takmičenja (Ivan Krpan, Tomislav Vašiček, Andro Komljenović, Matteo Brisinello, Pavla Coloseti, Doris Štimac), te sportašicama i sportašima koji su na sportskim natjecanjima ostvarili zapažene rezultate. Nastavnica tjelesnog odgoja prof. Marina Bistrović naglasila je sportske uspjehe školskog sportskog kluba na županijskim takmičenjima posebno strijelaca koji su na županijskom prvenstvu osvojili prvo mjesto. Priznanje najboljem sportašu škole Šimunu Kreneku, učeniku osmog razreda, uručio je g. Ivan Peić, zamjenik župana za društvene djelatnosti.

Fotografija OŠ Lipik iz 1891. godine
Postavljeno 31.05.2008. by Ivan Pušćenik
Broj otvaranja:6427
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.