TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Hrvatski lipicanac
U Zagrebu na Cvjetnom trgu, u subotu, 26. sijenja 2008. godine odrat e se HRVATSKI LIPICANAC – akcija za pomo lipicancima vraenim u Lipik.

DAN LIPICANACA odrat e se u prijepodnevnim satima, tonije od 11-13 sati. Organizatori su zadruga «Hrvatski lipicanac», TV magazin «ivot s konjima», Televizija Z-1, Jutarnji list, Grad Zagreb, Grad Lipik, Hrvatski stoarski selekcijski centar, Prijatelji ivotinja Lipik

Iz bogatog programa moemo izdvojiti nastup Vanne, Jacquesa, Miroslava Škore, Garavuša, Rajka Dujmia, Kraljeva ulica i drugih poznatih izvoaa.

Oekuje se nazonost gospodina Boidara Pankretia ministra poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, gospodina Damira Bajsa ministra turizma, tv voditelja Mirka Fodora, Janice Kosteli i mnogih drugih poznatih linosti.

Postavljeno 21.01.2008. by V.P.
Broj otvaranja:4407
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.