TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Pomoć za Lipicance
Mi znamo da su Vaši razlozi bili izrazito moralnog karaktera isto kao i naši, stoga Vas ponovno molimo za pomoć. U ovom prijelaznom razdoblju do osnivanja Državne ergele lipicanaca u Lipiku konjima je potrebna pomoć i to prvenstveno u hrani.

Poštovani građani i građanke,

Udruga «Lijepa naša» - grana Lipik zahvaljuje svima koji su potpisali PETICIJU građana pod motom «Prekinimo agoniju HRVATSKIH LIPICANACA…»

Lipicanci su se vratili svojoj kući, dostojno kako i priliči KRALJEVSKIM KONJIMA. Tog hladnog i maglovitog jutra probudili su svoj grad, grad koji ih je tako dugo čekao. Te povijesne večeri svi ste Vi bili u našim mislima i budite sigurni da su i ONI osjetili tu neizmjernu sreću u našim srcima. Svi smo mi zajedno bili u Lipiku te noći, kada smo dočekali «posljednje prognanike», i time ispisali završnu stranicu Domovinskog rata u Lipiku.

Mi znamo da su Vaši razlozi bili izrazito moralnog karaktera isto kao i naši, stoga ponovo Vas molimo za pomoć. U ovom prijelaznom razdoblju do osnivanja Državne ergele lipicanaca u Lipiku konjima je potrebna pomoć i to prvenstveno u hrani.

Molimo Vas da nam pomognete i donirate hranu (ječam, zob, pšenicu ili kukuruz) ili uplatite novčana sredstva na žiro račun udruge.

Broj žiro računa je 2340009-1410295016

HRVATSKI LIPICANCI VAM ZAHVALJUJU!!!

Voditeljica peticije i kontakt osoba: Jadranka Šimunović - Katunar

Mobitel: 098/ 93 33 369

Predsjednica udruge: Manuela Papić

Mobitel: 098/ 701 413

U Lipiku, 27.studeni 2007.

Postavljeno 04.12.2007. by J. Š. Katunar
Broj otvaranja:3990
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.