TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Privremeno odustao od zahtjeva da mu se isplati 300.000 eura
Vlasnik ergele na kojoj su posljednjih godina drani hrvatski lipicanci kae da je privremeno odustao od zahtjeva da mu se isplati 300.000 eura. Nada se pomoi oko licence za uzgoj lipicanaca.

Todor Bukinac:
"Od nadoknade za dranje konja privremeno sam odustao jer su Hrvati obeali da e pomoi Srbiji oko prijema u meunarodnu asocijaciju uzgajivaa lipicanaca VLIF. Bez te licence nai konji ne mogu biti priznati u svijetu. Kada se to ostvari, vidjet emo, moda poslije dobijem neto od drave, ali najvanije je da je ova guva najzad prola."

Nalaz veterinarske inspekcije je utvrdio da su svi lipicanci koji su vraeni u Lipik potpuno zdravi.

Iako je Lipiku predao 66 konja, Todor Bukinac nee ostati bez grla ove rase. Kako saznajemo, na njegovim ergelama u Novom Sadu i Novom Miloevu ostalo je jo oko sto konja koji vode podrijetlo od ovih lipicanaca.
Postavljeno 14.10.2007. by Marko Knok
Broj otvaranja:3762
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.