TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Ministar u Srbiji o povratku lipicanaca
Hrvatski ministar poljoprivrede, umarstva i vodnoga gospodarstva Petar obankovi boravit e u jednodnevnom slubenom posjetu Srbiji.

On e se sastati sa srbijanskim ministrom poljoprivrede, umarstva i vodoprivrede Slobodanom Milosavljeviem s kojim e razgovarati o povratku konja lipicanske pasmine i bilateralnoj suradnji na podruju poljoprivrede.
Takoer e razgovarati o poduzetim mjerama i stanju ovogodinjih usjeva s obzirom na suu.
Ministri e nakon razgovora obii konje, koji potjeu s ergele u Lipiku, a sada se nalaze na ergeli nedaleko od Novog Sada.
Izvor: hrt.hr
Postavljeno 28.08.2007. by TAKOmedia
Broj otvaranja:3144
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.