TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Međunarodni utjecaji daju prve rezultate
Nakon što su prof. Darko Žubrinić iz Zagreba i Nenad Bach iz New Yorka podržali inicijativu udruge Lijepa naša – grana Lipik o bezuvjetnom povratku otetih hrvatskih konja u Lipik prvi međunarodni kontakti su ostvareni.

Naime, prof. Žubrinić je pismo peticije uputio i na adresu Međunarodne udruge lipicanaca – krovne svjetske udruge za lipicance i 23. kolovoza uslijedio je i odgovor čelnog čovjeka te organizacije koji možete pročitati ovdje.
Postavljeno 25.08.2007. by Ivan Pušćenik
Broj otvaranja:4441
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.